Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
3 347
1
05-20-2023, 07:36

На річках та озерах Києва заборонили рух всіх водних видів транспорту

У КМДА оголосили про заборону, яка триватиме до скасування дії воєнного стану.

У Києві заборонено навігацію річкових, малих, спортивних суден, водних мотоциклів і засобів для розваг на водних об’єктах.



Дозвіл на плавання суден, за зверненням суб’єктів господарювання, надається Київською міською військовою адміністрацією за погодженням з Командуванням угрупування сил і засобів оборони міста Київ.

Нагадаємо, що у столиці також не планують відкривати пляжний сезон: мешканцям радять утриматись від відвідувань пляжів та зон відпочинку, оскільки там відсутні укриття і сховища.

Робота з превенції нещасних випадків на популярних пляжах здійснюватиметься столичними лайфгардами, які навчені рятувати та надавати всі види домедичної допомоги громадянам.

Читайте також: У Гідропарку виловили потопельника

Крім того, КП «Плесо» наразі звільняє береги столичних озер від незаконно встановлених тимчасових споруд, зокрема роботи завершили у зоні пляжу «Молодіжний». А також розчищається берег навколо озера Лебедине.
Коментарi:
Алексей
А с какого перепуга местное чиновье начинает указывать что делать? Могу еще понять на счет катеров и прочее по днепру в районах близких к боевым действиям, но поваляться на солнышке и искупаться в ближайшей луже в Киеве запрещать - верх идиотизма.
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив