Додати в закладки Підписатися на RSS
Регистрация
2 138
0
05-27-2023, 03:04

Весна йде з теплом та дощами: Прогноз погоди на вихідні 27–28 травня

За даними Sinoptik.ua, в Україні погода на вихідні переважно буде теплою, але дощовою.

Посушливий травень наче схаменувся і згадав про традиційні зливи та грози — подекуди вони будуть дуже сильні.



ПОГОДА У СУБОТУ 27 ТРАВНЯ

У суботу найтепліше буде на півдні, Закарпатті, в Кіровоградській, Черкаській, Запорізькій, Полтавській, Дніпропетровській, Київській, Сумській та Чернігівській областях — +25…+26 °С. У східних регіонах, на Буковині, у Вінницькій та Хмельницькій областях повітря прогріється до +20…+23 °С, а на заході, Волині, у Рівненській та Житомирській областях — до +18…+21 °С.

При цьому опади оминуть лише Львівську, Волинську, Рівненську, Тернопільську та Івано-Франківську області, на решті території синоптики прогнозують зливи з грозами. Але не засмучуйтесь! Замість відпочинку на природі влаштуйте день настільних ігор, зберіть із друзями пазл на 1000 деталей або купіть торт і провідайте батьків.

ПОГОДА В НЕДІЛЮ 28 ТРАВНЯ

Після суботніх дощів на вулиці стане трохи прохолодніше. У західних областях термометри покажуть +18…+20 °С, у центральних, північних та східних регіонах — +19…+22 °С, на півдні та південному сході — близько +24 °С.

Читайте також: На річках та озерах Києва заборонили рух всіх водних видів транспорту

У західних, північних та центральних областях обійдеться без дощу, а ось на півдні та південному сході та сході України можливі зливи з грозами. Заздалегідь скорегуйте свої плани на неділю з урахуванням цієї інформації, щоб зайвий раз не засмучуватись.

ПОГОДА В ПОНЕДІЛОК 29 ТРАВНЯ

Новий тиждень розпочнеться з короткочасних дощів і гроз у західних, південних та південно-східних областях України. В інших регіонах погода на початку тижня буде малохмарною, без опадів. Середня температура повітря в країні становитиме +23…+25 °С.

АЛЕРГЕНИ: НОВИЙ КЛОПІТ

Береза практично відцвіла, і концентрація її пилку в повітрі вже невелика, проте в усіх областях почали активно цвісти лугові трави. Рекомендуємо алергікам частіше використовувати сольові спреї для носа і проводити вологе прибирання (особливо на балконах і лоджіях).
Коментарi:
Коментувати
Ваш коментар:
Питання:* Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив